Nieuwsbrief

Ga naar ons blog en lees over de laatste mode!

Blog > Fashion

The Candy Shop

 

Extreem meisjesachtig en meer flirterig is de nieuwe voorjaarstrend dan ooit tevoren. licht geel,oranje,roze,groen en blauw vormen een poederkleurig spectrum. Zo zacht en zoet dat je je in een snoepjeswinkel waant en je bijna een hap wilt nemen uit de collectie die in je lievelings winkel hangt.

Pastels combineren geweldig met andere pastels,vandaar dat menig merk een heel assortiment heeft samengesteld in deze frisse tintjes en kan je jezelf niet alleen in zachte tinten hullen door middel van kleding maar zelfs met schoenen,sjaals,sieraden en tassen. Je combineert deze trend het beste door een colour blocking (pastel naast andere kleur pastel) outfit te creeeren of juist door te combineren met bloemerige of ander soort lieflijke pastelprints.

Niet alleen overdag is deze trend goed te dragen maar juist bij avond en nacht vind je de pastels terug in flowy avondjurken van zijden en chiffon. Gecombineerd met grote glimmende goudkleurige sieraden wordt deze combinatie misterieus en gracieus.

Luna Azul heeft een selectie van pastelkleurige items gemaakt die zowel een daytime uitsraling hebben, bijvoorbeeld de casual truien van wildfox,als de meer avond uitsraling van Antik Batik met hun met kraaltjes en lovertjes bewerkte jurkjes en rokjes. neem een kijkje in de webshop of kom langs in de gezelligste winkelstraat van Nederland om onze gehele collectie te bekijken.

Auteur: Antoinette kleinsman


Share |