Nieuwsbrief

Ga naar ons blog en lees over de laatste mode!

Algemene voorwaarden

OP DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN IS NEDERLANDS RECHT VAN TOEPASSING.ALLE EVENTUELE GESCHILLEN WORDEN VOORGELEGD AAN DE DAARTOE BEVOEGDE RECHTER.DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN KUNNEN TE ALLEN TIJDE DOOR LUNA AZUL AANGEPAST WORDEN.LUNA AZUL ADVISEERT DAAROM DE ALGEMENE VOORWAARDEN REGELMATIG TE BEKIJKEN.

Als je bij Luna Azul een bestelling plaatst,ben je akkoord gegaan met de onderstaande voorwaarden.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen,leveringen en transacties.Heb je vragen over een of
meerdere van deze bepalingen,stuur dan een e-mail naar info@lunaazul.nl

Kleding bestellen via de webshop van Luna Azul is erg eenvoudig. Je kunt dit 24 uur per dag en 7 dagen per week doen via een beveiligde SSL lijn. Ook kun je ons altijd mailen op info@lunaazul.nl of bellen tijdens onze  winkel openingstijden op numer 070-3507069. 

1.BESTELLINGEN

1.1 Verwerken van de bestellingen
Op het moment dat je de bestelling plaatst,wordt je bestelling in ontvangst genomen.Je ontvangt altijd een bevestiging van je bestelling per e-mail.

Hierop vindt je het totaalbedrag van de bestelling inclusief de eventuele
verzendkosten en de betalingsgegevens.

Wanneer je via iDeal betaalt,is deze e-mail alleen een bevestiging.Je hoeft het geld dus niet meer over te maken.

Wanneer je kiest voor een bankoverschrijving,vindt je alle benodigde gegevens op de bevestigings e-mail.De bestelde artikelen blijven eigendom van Luna Azul tot aan de betalingsverplichting is voldaan.

1.2 Betalingen
a)Contante betaling aan de kassa van een onze vestigingen in  Den Haag, bij afhalen van de bestelling.

b)Betaling vooruit middels overboeking per bank of giro,de betaling diend volledig binnen 3 werkdagen na orderdatum door verkoper te zijn ontvangen, waarna de bestelling zal worden verzonden.    Vooruitbetaling op ING rek.nr.:1834310 t.n.v. Luna Azul online te Den Haag

IBAN: NL42INGB0001834310, BIC: INGBNL2A 

c) IDEAL

1.3 Termijn bankoverschrijving
Betaal je per bankoverschrijving,dan wordt de bestelling maximaal 3 werkdagen voor je gereserveerd.Is de betaling na 3 werkdagen nog niet door ons ontvangen,dan krijg je van ons een herinnering per e-mail.Als hier niet binnen 2 dagen op gereageerd wordt gaan de artikelen terug in de verkoop.

1.4 Afhandeling bestellingen
De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.De site wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden,maar het kan incidenteel voorkomen dat een artikel al gereserveerd is omdat iemand je net voor was.Wanneer dit het geval is ,sturen we altijd een bericht.

1.5 Indien je zelf een verkeerd adres hebt opgegeven voor de levering,dan zijn de extra verzendkosten voor jouwrekening.

2.PRIJZEN

2.1 Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW in euro's en exclusief de verzendkosten.

2.2 Aanbiedingen
Alle aanbiedingen op de website van Luna Azul zijn vrijblijvend,tenzij uitdrukkelijk anders vermeld staat.

Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen.Verder kunnen aanbiedingen niet worden geretourneerd.

2.3 Fouten
Luna Azul kan niet aan haar aanbiedingen worden gehouden als je redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat de aanbieding een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

3.VERZENDING

3.1 Verzending
Luna Azul verzendt alle bestellingen via de zakelijke dienstverlening van TNT post.Mocht je niet thuis zijn dan zul je een notitie in je brievenbus vinden en zal het pakket een tweede keer aangeboden worden.Mocht je wederom niet thuis zijn,dan is je pakket af te halen op het dichtsbijzijnde postkantoor van het afleveradres.
Op de bevestigings e-mail van je bestelling zal een trackingnummer staan evenals het algemene nummer van TNT post.Via dit telefoonnummer en trackingnummer kun je navraag doen over de leverdatum van je bestelling.

3.2 Verzendkosten
De verzendkosten worden apart,voorafgaand aan het moment van bestellen aan je vermeld.Deze kosten kunnen afhankelijk zijn van je ordergrootte.Deze verzendkosten worden bij een eventuele retournering niet terug betaald.

4. BEZORGING

4.1 Bezorging
Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling te verwerken en te verzenden. Wij zijn niet aansprakelijk voor bij TNT zoekgeraakte stukken en of pakjes.Gaat er onverhoopt iets mis of duurt de levering erg lang,neem dan contact op met het algemene nummer van TNT in combinatie met je trackingnummer.Er kan ook altijd kontakt met ons worden opgenomen via info@lunaazul.nl

4.2 Transportrisico's
Gedurende het transport van de artikelen zal Luna Azul het risico dragen in geval van schade,diefstal of verlies van de artikelen.Op het moment van aflevering van de artikelen zal dit risico op jou overgaan.Je bent dan zelf verantwoordelijk voor wat er met de artikelen gebeurt. 

5.PRIVACY

5.1 Jouw gegevens
Je moet ervoor zorgen dat de gegevens die je aan Luna Azul verstrekt,juist,volledig en actueel zijn.Ook garandeer je dat je wettelijk bevoegd bent op enige wijze gebruik te maken van de webwinkel.

5.2 Zorg voor jouw privacy
Luna Azul garandeert dat al je gegevens met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat deze gegevens niet zullen worden doorgegeven,doorverkocht of op enige andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden zonder jouw toestemming.

5.3 Intern gebruik
Luna Azul zal je gegevens verwerken en opnemen in haar bestand om haar verplichtingen voortvloeiende uit de overeenkomst die zij met je heeft gesloten na te kunnen komen en/of jouw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Daarnaast kan je e-mailadres worden gebruikt om je op de hoogte te stellen van bepaalde producten en diensten die voor jou aantrekkelijk kunnen zijn,tenzij je daarvoor geen toestemming hebt gegeven.

6. RETOURNEREN

In principe kun je de door jouw bestelde goederen zonder reden retourneren.Wel zijn er een aantal voorwaarden voor:

6.1 Je hebt ons binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling,uitsluitend per e-mail naar info@lunaazul.nl, medegedeeld dat je een of meerdere artikelen uit je bestelling wil retourneren. Vermeld hierbij  je bank/giro rekening nummer,het ordernummer en je naam.

6.2 Na je e-mail (6.1) dien je binnen 3 werkdagen de artikelen retour te zenden.

6.3 De goederen dienen in originele staat te zijn d.w.z. ongedragen,met kaartjes en ongeschonden retour te ontvangen.

6.4 Oorbellen en aanbiedingen of goederen met een korting kunnen niet
worden geretourneerd.

6.5 Retourzendingen kun je sturen naar;
                          Luna Azul Online
                          Frederik Hendriklaan 265
                          2582 CD Den Haag

6.6 Goederen die gekocht zijn in de webshop van Luna Azul kunnen niet geruild of teruggebracht worden in een van onze vestigingen in Den Haag.

6.7 De verzendkosten voor je retourzending zijn voor je eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door Luna Azul.nl. Indien je aan al deze voorwaarden voldoet wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen,na ontvangst van de mail en de retourzending, aan je teruggestort.

7. GARANTIE

7.1 In geval van gebreken zal Luna Azul de artikelen mruilen of repareren.Indien het omgeruilde artikel eveneens gebreken vertoont of het artikel kan niet worden gerepareerd,kun je het artikel retourneren (zie 6) en zal het volledige aankoopbedrag worden terug gestort.

8. AANSPRAKELIJKHEID

8.1 Voor gevolgen van tekstfouten kunnen wij helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden.Kleuren kunnen soms iets afwijken van de kleurinstellingen op je computer.Houd hier rekening mee. Twijfel je over de kleur,neem dan gerust contact met ons op.

8.2 Luna Azul is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect,die na de levering,door welke oorzaak dan ook,ontstaan is aan de koper,aan koper of zijn gezinsleden,aan derden of aan zaken van derden.

In het bijzonder is Luna Azul.nl nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.Indien vast komt te staan dat Luna Azul.nl toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade,dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan Euro 1000,= in totaal.Luna Azul is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid vanwww.lunaazul.nl en voor technische of elektrische fouten van de online aanbiedingen.

9.TOEPASSELIJK RECHT

9.1 Toepasselijk recht en bevoegde rechter