Retourneren

Bij het inpakken van uw order checken we alle artikelen zodat we zeker weten dat deze in goede staat worden verzonden. Toch kan er iets misgaan of iets niet naar wens zijn. Daarom heeft u het recht om het pakket te retourneren.

Na ontvangst van het pakket heeft u 8 dagen de tijd om het pakket te retourneren.  Het pakket mag worden afgegeven in onze winkel in Den Haag of je stuurt het artikel op eigen kosten retour naar onze winkel in Den Haag.  De kosten bedragen circa  €7,25 per pakket.

Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst  van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels . Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gewassen zijn,
  • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;  
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.

Mocht het item beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is , dan kunnen we deze waardevermindering van het item aan je doorberekenen. Behandel het item dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
De retourzending kan verzonden worden naar onderstaand adres:

Luna Azul
Frederik Hendriklaan 265
2582 CD Den Haag
Nederland


RUILEN

Wil je iets ruilen, dat kan, mail ons dan op info@lunaazul.nl. Let op, ook voor deze retourzending zijn de verzendkosten voor je eigen rekening.

Goederen die in de uitverkoop gekocht zijn, kunnen bij ons niet geruild of geretourneerd worden!